Of je nu in Groningen woont, Zeeland of Brabant, niets houd jou meer tegen om een mindfulness traject bij mij te volgen. Want een individueel traject kan gewoon via WhatsApp. 
Ik snap dat je in eerste instantie misschien je twijfels hebt of ik je telefonisch wel goed zou kunnen helpen. Het lijkt misschien wat onpersoonlijk.

Maar dat is het zeker niet. Vanwege mijn eigen autisme kan ik veel beter luisteren als non-verbale communicatie en de extra prikkels van face to face contact mij niet belasten.
En ook voor jou als client kost het natuurlijk minder energie als je niet eerst ergens naar toe moet reizen. Ook zijn er veel meer dagen en tijden waarop deze WhatsApp sessies mogelijk zijn. Het is dus heel flexibel en er zijn meestal ook geen wachttijden voor deze vorm van hulp.
Zo kan je ook als je niet bij mij in de buurt woont, gebruik maken van alle voordelen van een individueel mindfulness traject met een ervaringsdeskundige als ik. 


Persoonlijk

Een individueel WhatsApp traject is juist super persoonlijk. Want ik kan de mindfulness helemaal toespitsen op jouw individuele situatie. Ik heb daar ook veel ervaring mee.

Of je hulpvraag nu is ontdekken hoe je autisme een rol speelt in je leven als je net een diagnose hebt gehad, of dat je aan het herstellen bent van een burn-out, of word je moe van je eigen gedachten en wil je die de baas worden? Of misschien ben je een autistische moeder die wil leren rust voor zichzelf te zoeken in een druk gezinsleven? Of wil je mindfulness gebruiken om trauma te verwerken? In al die gevallen en nog veel meer zit je bij mij aan het juiste adres. 
De basis is het standaard mindfulness programma van Annelies Spek speciaal voor autisme, maar door mijn opleiding als allround mindfulness trainer, mijn eigen ervaring in mijn eigen leven hoe mindfulness een autistisch persoon kan helpen met tal van aspecten van het leven en de ervaringen van mijn clienten en uit de autistische gemeenschap, weet ik heel goed hoe ik het mindfulness traject zo effectief mogelijk kan maken voor jouw persoonlijke situatie. 


Ook als het bij andere mindfulness trainers voor autisme niet wil lukken. Als je concentratie slecht is door adhd of trauma, dan pas de mindfulness oefeningen aan, zodat het wel werkt voor jou. 
Of als je heel veel moeite hebt om de oefeningen in je dagelijks leven te integreren door veel moeite met de execcutieve functies, ook dan heb ik vele tips die we kunnen proberen. 
Er is eigenlijk niemand die ik geen mindfulness kan leren. Als jij het echt wilt, dan vinden we samen altijd een weg. 

Wil je meer weten over wat mindfulness bij mij inhoud en waar het mee kan helpen? klik hier.


in je eigen tempo en zo lang als jij nodig hebt

We doen het rustig aan in een tempo dat bij jou past. Vaak is dat 1 x in de 3 of 4 weken. Tussendoor moedig ik je dan nog via mail aan en ben bereikbaar voor vragen.
Ik laat je ook niet vallen nadat het standaard traject is afgelopen. Het is altijd mogelijk om nog eens af te spreken om de discipline er in te houden. Of gewoon 1 x in de zoveel tijd mindfulness te blijven volgen als dat jou helpt. 


vergoeding

Ook met een telefonisch traject kun je vergoeding van zorgverzekeringen krijgen. Klik hier voor een overzicht van welke verzekeringen mindfulness vergoeden.
Ik help je met uitleg van hoe het werkt stap voor stap.

Verzekeringen vergoeden tot 350 euro per jaar. Een individuele sessie duurt 1 uur en kost 32,50 euro per keer. Voor een volledig traject moet je rekenen op ongeveer 11 sessies. 


gratis advies gesprek

Er is altijd eerst een gratis advies gesprek of kennismakingsgesprek. Dit is dan ook via WhatsApp. Ik inventariseer dan hoe mindfulness jou het beste zou kunnen helpen. En jij kunt al je vragen stellen.Individuele WhatsApp trajecten

Hallo, ik ben Esther en ik heb autisme, net als jij.

Mindfulness heeft mij erg geholpen en daarom ben ik mindfulness trainer geworden voor mensen met autisme.Vraag een gratis advies gesprek aan of stel je vraag via het contact formulier. 

 
 
Gratis adviesgesprek
Mindfulness bij ASS algemeen
Individuele Mindfulness
Groeps cursussen
Individueel WhatsApp traject